CORONA UPDATE

Goedemiddag allemaal, nav de persconferentie van 31 maart zal ook AZTV tot de door de overheid aangegeven datum van 28 april GEEN lessen verzorgen. In de praktijk betekent dat, dat de lessen pas na de meivakantie weer kunnen starten. Maar uiteraard met een slag om de arm omdat we met zijn allen niet weten waar we dan “staan” in deze Corona Crisis.

De Algemene Ledenvergadering welke aanvankelijk op 14 april gepland stond, komt uiteraard ook te vervallen. Daar wordt zodra alles weer “normaal” is een nieuwe datum voor bekend gemaakt.

CONTRIBUTIE; Er komen van een aantal leden, begrijpelijk, vragen over de contributie. Op dit moment hebben we als bestuur de insteek voorlopig alles te laten voor wat het is. Na de crisis zal het bestuur zich beraden over hoe om te gaan met de betaalde contributie van niet gegeven lesuren.

Minister Koolmees heeft de mensen gevraagd zoveel mogelijk alles door te betalen, nu de overheid een deel van de salarissen overneemt. De muziek – en sportschool en de hulp in de huishouding. Ook zo helpen we elkaar deze periode door.

Hopend U voldoende te hebben geïnformeerd.

Namens het Bestuur en Technische leiding van AZTV